Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1977
|
28
|
5
|
Tytuł artykułu
Mikrobiologiczna i chemiczna charakterystyka preparatów enzymatycznych
Autorzy
Burzynska H.
,
Urbanek-Karlowska B.
,
Fonberg-Broczek M.
,
Kwast M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Microbiological and chemical characteristics of enzymatic preparations
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
preparaty enzymatyczne
aspekty mikrobiologiczne
analiza chemiczna
zawartosc metali
cynk
miedz
kadm
olow
zawartosc cynku
zawartosc miedzi
zawartosc kadmu
zawartosc olowiu
badania mikologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1977
Tom
28
Numer
5
Opis fizyczny
s.425-434,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Burzynska H.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Urbanek-Karlowska B.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Fonberg-Broczek M.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Kwast M.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2ad8936e-eb9e-4d95-8952-25d5449c94b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.