PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1977 | 28 | 5 |

Tytuł artykułu

Mikrobiologiczna i chemiczna charakterystyka preparatów enzymatycznych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Microbiological and chemical characteristics of enzymatic preparations

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

28

Numer

5

Opis fizyczny

s.425-434,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2ad8936e-eb9e-4d95-8952-25d5449c94b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.