Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Aż 80% nieprawidłowości w lokalach gastronomicznych. Rozmowa z Małgorzata Kozak, wiceprezes Urzędu Ochrony Komkurencji i Konsumentów
(
Michalski W.
)
artykuł:
Nowa jakość wieprzowiny. Najnowsze wyniki badań mięsa PQS
(
Mocarski T.
)
artykuł:
Ubywa małych sklepów, więcej marketów. Dane GUS o polskim rynku handlu
artykuł:
Polskie ogrodnictwo na fali wznoszącej. Rozmowa z prof. Franciszkiem Adamickim, dyrektorem Instytutu Ogrodnictwa w Skierniewicach
(
Michalski W.
)
artykuł:
Ważna misja banków żywności. Marnotrawienie artykułów spożywczych w Polsce i na świecie
(
Rebelska A.
)
artykuł:
Fakty i mity o wodach butelkowanych. Test wód mineralnych i źródlanych
artykuł:
Intensyfikacja rolnictwa nie jest wrogiem zrównoważonego rozwoju. Rozmowa z prof. Jerzym Wilkinem z Wydziału Nauk Ekonomicznych UW oraz Instytutu Rozwoju Wsi i Rolnictwa PAN
(
Rebelska A.
)
artykuł:
W trosce o małych i niezależnych. Przyszłość krajowych przedsiębiorstw handlu i dystrybucji
(
Lewinski A.
)
artykuł:
Ruszamy z promocją jabłek w Rosji i na Ukrainie. Rozmowa z Mirosławem Maliszewskim, prezesem Związku Sadowników RP
(
Rebelska A.
)
artykuł:
Dyskonty będą liderem, hipermarkety zostają w tyle. Krajowy rynek spozywczy w 2011 roku
artykuł:
Różne rozwiązania nadzoru. Struktura nadzoru weterynaryjnego w krajach UE
(
Jakubowski T.
,
Kowalska A.
)
artykuł:
Naszym atutem jest aktywne partnerstwo. Relacje handlowe Polski i Niemiec
(
Oniszczuk M.
)
artykuł:
Dzieci coraz grubsze. Alarmujące wyniki kontroli NIK
artykuł:
Uchybienia w przetwórstwie mleczarskim. IJHARS skontrolowała przetwory mleczne
artykuł:
Kompetencje organów inspekcji w przypadku wykrycia nieprawidłowości
(
Wojciechowski P.
)
artykuł:
Nie wolno niszczyć branży restrykcjami. Sytuacja polskiego winiarstwa i miodosytnictwa
(
Kosnik E.
)
artykuł:
Mniejsze podmioty zagrożone. Analiza globalnego rynku spożywczego
artykuł:
Jagodzianki bez jagód. IJHARS skontrolowała pieczywo półcukiernicze
artykuł:
Na definicję trzeba jeszcze poczekać. Kwestia kwalifikacji prawnej tzw. żywności barwiącej
(
Szymecka-Wesolowska A.
)
artykuł:
Zakłady mięsne: ostateczne prawo do eksportu do Chin? Po wizycie Głównego Lekarza Weterynarii w Chinach
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.