PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2018 | 27 | 3 |

Tytuł artykułu

Identyfikacja mięsa metodą izoogniskowania białek w gradiencie pH (IEF)

Warianty tytułu

EN
Identyfication of meat by isoelectric focusing of protein in the pH gradient (IEF)

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

27

Numer

3

Opis fizyczny

s.27-31,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Higieny Pasz, Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2a993885-4841-4504-9b25-73374c803c48
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.