PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 558 |
Tytuł artykułu

Właściwości mechaniczne i cechy sensoryczne tekstury wybranych polskich serów

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Mechanical properties and sensory characteristics of the teksture of selected polish cheeses
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
558
Opis fizyczny
s.207-213,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2a8eda6d-d53d-4f1a-9b39-7989a11c023a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.