Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1964
Tom
18
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Zasady kalkulacji cen potraw i napojów w barach mlecznych
(
Zadrozna W.
)
artykuł:
Towaroznawstwo w skrócie
(
Cieslak S.
)
artykuł:
Człowiek jako źródło zatruć pokarmowych
(
Plewniak M.
)
artykuł:
Gastronomia i hotelarstwo
artykuł:
Informacje i omówienia
(
Bilinski J.
)
artykuł:
Wiadomości z przedsiębiorstw
artykuł:
Estetyka wiejskich zakładów gastronomicznych
(
Owczarek W.
)
artykuł:
Metoda punktowej oceny sanitarnej zakładów żywienia zbiorowego
(
Zabicki W.
)
artykuł:
Realizacja nowych form usług w warszawskich stołówkach
(
Nabrdalik J.
)
artykuł:
Czynniki wpływające na jakość naparu z kawy
(
Steibert E.
)
artykuł:
Nowe przepisy i zarządzenia
artykuł:
Podstawowe problemy przemysłu gastronomicznego w 1964 roku
(
Modlinski Z.
)
artykuł:
Kultura obsługi na codzień
(
Wcislo S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.