Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Otręby cennym surowcem w piekarstwie
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Zagrożenia zdrowotne w produkcji pieczywa - rodzaje i sposób ich eliminacji
(
Kot M.
)
artykuł:
Więcej wody w cieście? Tak. Z miesiarką Escher MW to proste
artykuł:
Kilka słów na temat glutenu
(
Hes M.
)
artykuł:
W smaku miodowych podpłomyków...
(
Karud W.
)
artykuł:
Urządzenia w nowej ofercie Uniscale
artykuł:
Automaty do sprzedaży pieczywa
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Potrzeba kontroli jakości w piekarniach
(
Melkowski A.
)
artykuł:
Co nurtuje branżę piekarską?
(
Mielczarski M.
)
artykuł:
Zioła i przyprawy do pieczywa - cz.II
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Poznańskie targi chlebem i ciastem pachnące
(
Bednarczyk A.
)
artykuł:
Różne koncepcje odpieku
artykuł:
Nowa jakość krojenia
(
Lapinski K.
)
artykuł:
Wykorzystanie soi w piekarstwie
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Stowarzyszenie Młynarzy RP promuje polskie pieczywo
(
Bednarczyk A.
)
artykuł:
Pieczywo specjalne
(
Kot M.
)
artykuł:
Drożdże piekarskie
(
Wrona P.
,
Krzysztofik B.
)
artykuł:
To, co najlepsze z mleka w branży piekarniczej
(
Borzych-Manczak D.
)
artykuł:
Pakowanie pieczywa
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Dobre pieczywo to zdrowie
(
Bednarczyk A.
)
artykuł:
Systemy informatyczne w piekarni
(
Deptula A.
)
artykuł:
Profesjonalna obsługa klienta w branży piekarskiej
(
Frackowiak M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.