Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Novel processing techniques and their effects on glucosinolates and membrane associated myrosinases in broccoli
Autorzy
Frandsen H. B.
,
Sorensen H.
,
Sorensen J. C.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
processing technique
glucosinolate
membrane
myrosinase
broccoli
high pressure treatment
pulsed electric field
Brassica
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.88
Twórcy
autor
Frandsen H. B.
Chemistry and Biochemistry, Department of Basic Sciences and Environment, Faculty of Life Sciences, University of Copenhagen, Denmark
autor
Sorensen H.
autor
Sorensen J. C.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-29c48607-0159-44e3-a3ec-c402336c1480
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.