Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Kombinaty międzybranżowe i terenowe zgrupowania przedsiębiorstw w przemyśle spożywczym
(
Chechelski P.
)
artykuł:
O czym konsument żywności wiedzieć powienien (artykuł dyskusyjny)
(
Tyszkiewicz S.
)
artykuł:
Kształcenie kadr dla przemysłu spożywczego
(
Kisza J.
)
artykuł:
Zawartość manganu, miedzi, cynku i żelaza w liściach herbaty czarnej
(
Falandysz J.
,
Kotecka W.
)
artykuł:
Wykorzystanie serwatki do otrzymywania kwaśnej przyprawy spożywczej. Cz.I. Wybrane czynniki wpływające na fermentację mlekową w serwatce
(
Zmarlicki S.
,
Zakrzewski E.
,
Kwiatkowski C.
,
Gawel J.
,
Skrzypek J.
)
artykuł:
Usuwanie fenyloalaniny z enzymatycznych hydrolizatów białek
(
Moszczynski P.
,
Idziak J.
)
artykuł:
Kryteria i modele oceny jakości organizacyjnego sterowania procesem produkcyjnym
(
Pasternak K.
)
artykuł:
Działanie kofeiny na organizm
(
Chalcarz W.
)
artykuł:
Aseptyczna metoda produkcji zakwasów mleczarskich
(
Oziemkowski P.
)
artykuł:
Marketingowa koncepcja systemu kontraktacji produktów rolniczych
(
Pieniazek K.
)
artykuł:
Działanie drażniące kawy naturalnej i związki je wywołujące
(
Stranc A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.