Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
2014
|
02
|
Tytuł artykułu
Ostryga w płynie
Autorzy
Badowska O.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
zywnosc pochodzenia morskiego
ostrygi
przyrzadzanie posilkow
przepisy kulinarne
sosy
sos ostrygowy
przyprawy
kuchnia azjatycka
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
2014
Numer
02
Opis fizyczny
s.54,fot.
Twórcy
autor
Badowska O.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-29727bdd-0c48-4035-9bb9-eb4e9558ea1a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.