PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 18 | 2 |
Tytuł artykułu

The effect of various dietary fats on the development of experimental atherosclerosis, lipid metabolism indices and ascorbic acid metabolism in rabbits

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ różnych tłuszczów diety na rozwój doświadczalnej miażdżycy, wskaźniki przemiany lipidowej oraz metabolizm kwasu askorbinowego u królików
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
18
Numer
2
Opis fizyczny
p.83-89,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Nutrition Physiology and Biochemistry, National Food and Nutrition Institute, Warsaw, Poland
  • Department of Nutrition Physiology and Biochemistry, National Food and Nutrition Institute, Warsaw, Poland
  • Department of Nutrition Physiology and Biochemistry, National Food and Nutrition Institute, Warsaw, Poland
  • Department of Nutrition Physiology and Biochemistry, National Food and Nutrition Institute, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-28e87594-d59a-4efb-9724-78a9ae38e087
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.