PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 58 | 3-4 |

Tytuł artykułu

Walory prozdrowotne tłuszczu mleka owczego i jego wpływ na funkcjonowanie organizmu człowieka

Warianty tytułu

EN
Health benefits of sheep’s milk fat and its impact on human health

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

58

Numer

3-4

Opis fizyczny

s.38-42,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Żywienia Zwierząt, Biotechnologii i Rybactwa, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie, al. Adama Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
  • Katedra Żywienia Zwierząt, Biotechnologii i Rybactwa, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie, al. Adama Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-28ae3264-4bba-4420-83dd-139f84da0d59
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.