Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2012
Tom
56
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami
(
Bugala A.
)
artykuł:
Niezawodne sortowniki optyczne Raytec Vision już w Polsce!
artykuł:
Kariera butelki i puszki w piwowarstwie - krótka monografia
(
Pawelas A.
)
artykuł:
XVI Szkoła Technologii Fermentacji Kraków-Kocierz, 19-21 kwietnia 2012
(
Przegalinska M.
)
artykuł:
Czynniki surowcowe i technologiczne wpływające na jakość i stabilność sensoryczną piwa (cz.2). Seminarium Naukowo-Szkoleniowe IBPRS (ZTPSiŻP)
(
Baranowski K.
)
artykuł:
Automatyka magazynowa
artykuł:
Zależności sensoryczne - analiza korelacji pomiędzy wyróżnikami sensorycznymi w różnych gatunkach piwa (cz. 2)
(
Choldrych M.
)
artykuł:
Spór kulturowy Północy z Południem o kształt polityki alkoholowej w UE
(
Wiwala L.
)
artykuł:
Aspekty mikrobiologiczne produkcji mrożonek owoców
(
Kunicka-Styczynska A.
)
artykuł:
50 edycja targów BRAU Beviale dla branż napojowych (cz.3)
(
Przegalinska M.
)
artykuł:
Pierwsza dziesiątka LST-Polska. Wywiad z Leszkiem Szewczykiem, Prezesem LST-Polska Sp. z o.o.
(
Karwowska A.
)
artykuł:
Inaktywacja przetrwalników Alicyclobacillus acidoterrestris za pomocą dwutlenku chloru w zawiesinach modelowych
(
Sokolowska B.
,
Niezgoda J.
,
Chodkiewicz M.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (98). Polskie specjalności - Polska Wódka/Polish Vodka
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Lipooksygenazy a stabilność sensoryczna piwa
(
Michalowska D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.