Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnologia
1999
|
2
|
Tytuł artykułu
Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych
Autorzy
Stasinska B.
Warianty tytułu
EN
Chemical methods of protein isolation from yeasts cell
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
drozdze
izolacja bialek
metody chemiczne
ekstrakcja alkaliczna
modyfikacja bialek
fosforylacja bialek
bialko
wartosc odzywcza
wlasciwosci funkcjonalne
aminokwasy
preparaty bialkowe
strawnosc enzymatyczna
acylowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnologia
Rocznik
1999
Numer
2
Opis fizyczny
s.120-130,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stasinska B.
Katedra Biochemii i Analizy Żywności, Akademia Rolnicza im.A.Cieszkowskiego, ul.Mazowiecka 48, 60-623 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-281882cf-2b62-4e08-9c85-171e8af4c27e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.