PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 11 |
Tytuł artykułu

Charakterystyka mleka wielbłądziego - pozyskiwanie, skład, produkty i właściwości prozdrowotne Tradycyjne i technologiczne aspekty przetwórstwa wielbłądziego mleka cz. 3

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
characteristics of camel milk - sourcing, composition, products, and health benefits.Traditional and technological aspects of camel milk processing part 3
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
11
Opis fizyczny
s.42-45,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Szczegółowej Hodowli Zwierząt, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-28096522-99a0-4b0a-8c6f-1163329d75d2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.