Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
XLVI Dni Przemysłu Mięsnego
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Rynek mięsny w Polsce - podstawowe informacje
artykuł:
Zioła - najzdrowszy dodatek do produktów mięsnych
(
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak W.
,
Kozak M.
)
artykuł:
Agro Polska
artykuł:
Tuszki i mięso kur rasy ayam cemani jako delikatesowy produkt drobiarski
(
Rozewicz M.
)
artykuł:
Płynność finansowa jako podstawowy warunek bezpieczeństwa finansowego firmy
(
Winiarski M.
)
artykuł:
Wystąpienia publiczne
(
Woclaw W. S.
)
artykuł:
Rozmowa z Łukaszem Dominiakiem Dyrektorem Generalnym KRD-IG
artykuł:
Współdziałanie surowca, dodatków i metod produkcji w kształtowaniu smakowitości kiełbas
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
Naturalne przeciwutleniacze - dodatki funkcjonalne przedłużajace trwałość wyrobów mięsnych
(
Krzeminska N.
)
artykuł:
Prawidłowa komunikacja interpersonalna w zakładzie mięsnym
(
Oleksy J.
)
artykuł:
Gala Agroprzedsiębiorca RP 2016
artykuł:
Soja - dodatek do przetworów mięsnych
(
Cegielka A.
,
Hac-Szymanczuk E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.