PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1967 | 18 | 1 |
Tytuł artykułu

Wpływ dawki i czasu podawania oksytetracykliny (OTC) kurom na poziom antybiotyku w jajach, mięsie i podrobach oraz ocena higieniczna tych produktów. Cz.III. Badanie wpływu przechowywania mięsa w temperaturach minusowych i obróbki termicznej jaj, mięsa i podrobów na pozostałośc w nich OTC

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effects of dose and period of administration of oxytetracycline (OTC) to hens upon its level in eggs, meat an giblets, and hygienic evaluation of these products Part.III. A study on effects of the storage of meat at low temperatures, and of thermic treatment of eggs, meat and giblets upon the content of oxytetracycline (OTC)
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
18
Numer
1
Opis fizyczny
s.35-44,rys.,tab.,bibiogr.
Twórcy
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-27bf6013-1926-469a-bf1a-d766f3c6a21e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.