PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 34 | 11-12 |

Tytuł artykułu

Nikiel w żywności

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

34

Numer

Opis fizyczny

s.3-4,tab.

Twórcy

autor
  • Zakład Analizy Żywności, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Analizy Żywności, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Analizy Żywności, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Analizy Żywności, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-278b442e-4c20-40a5-b139-77fc0c39426e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.