Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2016
|
54
|
1
|
Tytuł artykułu
Kryteria wyboru mięsa w ocenie studentów
Autorzy
Batorska M.
,
Michalczuk M.
,
Damaziak K.
,
Siennicka A.
,
Lojek A.
Warianty tytułu
EN
Meat selection criteria as evaluated by students
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
konsumenci
studenci
mieso
mieso drobiowe
mieso wieprzowe
przetwory miesne
jakosc
wartosc odzywcza
preferencje konsumentow
zakup
kryteria zakupu
badania ankietowe
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2016
Tom
54
Numer
1
Opis fizyczny
s.76-81,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Batorska M.
Wydział Nauk o Zwierzętach, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Ciszewskiego 8, 02-786 Warszawa
autor
Michalczuk M.
Wydział Nauk o Zwierzętach, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Ciszewskiego 8, 02-786 Warszawa
autor
Damaziak K.
Wydział Nauk o Zwierzętach, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Ciszewskiego 8, 02-786 Warszawa
autor
Siennicka A.
Wydział Nauk o Zwierzętach, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Ciszewskiego 8, 02-786 Warszawa
autor
Lojek A.
Wydział Nauk o Zwierzętach, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Ciszewskiego 8, 02-786 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-277f7169-c1f9-483a-b9da-2b6834f090bd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.