Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2012
|
64
|
05
|
Tytuł artykułu
Mikroflora próżniowo pakowanych produktów mięsnych
Autorzy
Hac-Szymanczuk E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
mieso
pakowanie prozniowe
mikroflora
bakterie kwasu mlekowego
bakterie chorobotworcze
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2012
Tom
64
Numer
05
Opis fizyczny
s.34-35
Twórcy
autor
Hac-Szymanczuk E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-276d084c-e06f-4cd8-953b-c743b5a98165
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.