Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2017
Tom
81
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
5-hydroxymethylfurfural content in selected gluten- and gluten-free cereal food products
(
Mankowska D.
,
Majak I.
,
Bartos A.
,
Slowianek M.
,
Lacka A.
,
Leszczynska J.
)
artykuł:
Laccases - enzymes with an unlimited potential
(
Kaczmarek M. B.
,
Kwiatos N.
,
Szczesna-Antczak M.
,
Bielecki S.
)
artykuł:
Antioxidative capacity of birch saps
(
Bilek M.
,
Siembida A.
,
Gostkowski M.
,
Stawarczyk K.
,
Cieslik E.
)
artykuł:
Plant biomass degradation supported by non-enzymatic proteins
(
Madaj R.
,
Kalinowska H.
,
Sobiecka E.
)
artykuł:
The efficiency of macrophytes for heavy metals removal from water
(
Materac M.
,
Sobiecka E.
)
artykuł:
Extremophilic and modified aminotransferases as a versatile tool for the synthesis of optically pure building blocks for pharmaceutical industry
(
Szmejda K.
,
Florczak T.
,
Jodlowska I.
,
Turkiewicz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.