PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1972 | 23 | 2 |
Tytuł artykułu

Oznaczanie glutaminy i kwasu glutaminowego w pomidorach metodą chromatografii bibułowej

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Assiessment of glutamine and glutamic acid in tomatoes using paper chromatography
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
2
Opis fizyczny
s.193-196,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-273f182f-d077-4a51-bd49-562bfb8dc62d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.