Warianty tytułu
Polucheniye teksturirovannykh molochnykh belkov putem ekstruzii
Obtainment of extruded milk proteins by extrusion method
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.67-78,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
- Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
- Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
- Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-265e2a68-a563-480b-9bf5-4b66f02cc120