PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2005 | 40 | 12 |

Tytuł artykułu

Drobnoustroje w produktach spożywczych mrożonych i przechowywanych w warunkach chłodniczych

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

40

Numer

12

Opis fizyczny

s.50-52,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-265995a0-c75d-40ee-9b6c-3ef87e3bc76d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.