PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 17 |
Tytuł artykułu

Diffusive movement of substance in the carrot tissue dehydrated osmotically in the sodium chlorine solution

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Dyfuzyjny ruch masy w tkance marchwi odwadnianej osmotycznie roztworem chlorku sodu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
17
Opis fizyczny
p.45-54,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Food Machines and Engineering, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Machines and Engineering, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Machines and Engineering, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-26219bd0-2438-4c0b-8e5e-406f7634203d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.