PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 51 | 4 |

Tytuł artykułu

Jakość skorupy jaj pozyskanych metodami ekologicznymi

Warianty tytułu

EN
Shell quality of organically produced eggs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

51

Numer

4

Opis fizyczny

s.19-30,fot.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Stacja Zasobów Genetycznych Drobiu Wodnego, Dworzyska, 62-035 Kórnik
autor
  • Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, Zakład Doświadczalny Grodziec Śląski Sp. z o.o., 43-386 Świętoszówka
  • Katedra Zarządzania Jakością Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2618deb4-cb66-48f6-9d0b-7b2cb20a8fe8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.