Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2019
Tom
73
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Nowe koncepcje w zakresie pakowania rewolucjonizują przemysł mleczarski
artykuł:
Porównanie zawartości polifenoli i aktywności przeciwutleniającej wybranych czekolad z prażonego i nieprażonego ziarna kakaowego
(
Pawlowski P.
,
Kowalska J.
)
artykuł:
Superowoce!
(
MM
)
artykuł:
Aktualne zagrożenia mikrobiologiczne Listeria monocytogenes
(
Mackiw E.
,
Stasiak M.
,
Kowalska J.
,
Kucharek K.
)
artykuł:
Relacja z konferencji PFPŻ ZP pt.: "Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa"
(
MM
)
artykuł:
17 Międzynarodowe Forum Mleczarskie zakończone
(
MM
)
artykuł:
Woda w żywieniu człowieka - dylematy konsumentów
(
Wisniewska K.
,
Wolanska-Buzalska D.
,
Okreglicka K.
)
artykuł:
Skuteczna, bezpieczna i długotrwała dezynfekcja w sektorze spożywczym
artykuł:
Światowy Dzień Żywności - problemy wciąż te same
(
MM
)
artykuł:
Właściwości surowców do produkcji mąk niekonwencjonalnych
(
Marciniak-Lukasiak K.
,
Zbikowska A.
,
Szymanska I.
,
Zbikowska K.
)
artykuł:
Krajowy przemysł mleczarski po integracji Polski z UE
(
Szajner P.
)
artykuł:
Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym
(
Stobiecka M.
,
Wajs J.
)
artykuł:
Wzorcowanie urządzeń pomiarowych na spożywczych liniach produkcyjnych
(
Zarkowski P.
)
artykuł:
Światowy Dzień Owoców i Warzyw!
(
MM
)
artykuł:
Sympozjum Euro-PAN
artykuł:
Wykorzystanie bakterii fermentacji propionowej w produkcji mleczarskiej
(
Ziarno M.
,
Zareba D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.