Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
10
|
Tytuł artykułu
By mięso było mięsem
Autorzy
Podolska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
system QAFP
certyfikat QAFP
mieso
mieso chude
mieso wieprzowe
mieso wolowe
antrykot
jakosc miesa
barwa miesa
zapach
struktura miesa
rynek miesny
przepisy kulinarne
potrawy miesne
gulasz
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
10
Opis fizyczny
s.12-15,fot.
Twórcy
autor
Podolska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-25f5770b-8d1e-4f09-ad33-761cda24b632
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.