PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1962 | 13 | 2 |

Tytuł artykułu

Zmiany chemiczne i biochemiczne zachodzące w smalcu wieprzowym używanym do smażenia pączków i faworków w skali masowej. Cz. I. Zmiany chemiczne

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Khimicheskie i biologicheskie peremeny vystupajushhie v svinom sale vo vremja massovogo zherenija ponchikov i khvorosta. Chast I. Khimicheskie peremeny
EN
Chemical and biological changes in lard used for frying of doughnuts on large scale. I. Chemical changes

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

13

Numer

2

Opis fizyczny

s.175-182,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-259f8c0f-d42b-411e-a421-6727914fe97f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.