Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2018
|
62
|
05-06
|
Tytuł artykułu
"Audytor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg IFS oraz BRC" - szkolenie branżowe
Autorzy
Oleksy K.
Warianty tytułu
EN
"Internal auditor of food safety management system according to IFS and BRC" - training
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
spotkania branzowe
szkolenie zawodowe
bezpieczenstwo zywnosci
zarzadzanie bezpieczenstwem zywnosci
audyt wewnetrzny
Miedzynarodowy Standard Zywnosci
standard BRC
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2018
Tom
62
Numer
05-06
Opis fizyczny
s.20-21,fot.
Twórcy
autor
Oleksy K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-258fc835-8f3a-4c01-bc60-e2cb08ca6fb4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.