Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Forestry and Wood Technology
2023
|
122
|
Tytuł artykułu
Innovative systems of movement of elements and subassemblies used in kitchen furniture for people with reduced mobility
Autorzy
Kaczor J.
,
Grzeskiewicz M.
,
Bartuzel M.
,
Domanski P.
,
Marciniak O.
,
Wiktorski T.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Innowacyjne systemy ruchu elementów i podzespołów zastosowane w meblach kuchennych dla osób z ograniczoną sprawnością ruchową
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
kitchen furniture
furniture construction
component
furniture panel
seating furniture
chair
wheelchair
innovative method
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Forestry and Wood Technology
Rocznik
2023
Tom
122
Opis fizyczny
p.5-16,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kaczor J.
JATI Sp. z o.o, Konstantego Brandla 1, 30-732 Cracow, Poland
autor
Grzeskiewicz M.
Institute of Wood Sciences and Furniture, WULS - SGGW Warsaw, Nowoursynowska 166, Warsaw, Poland
autor
Bartuzel M.
JATI Sp. z o.o, Konstantego Brandla 1, 30-732 Cracow, Poland
autor
Domanski P.
JATI Sp. z o.o, Konstantego Brandla 1, 30-732 Cracow, Poland
autor
Marciniak O.
JATI Sp. z o.o, Konstantego Brandla 1, 30-732 Cracow, Poland
autor
Wiktorski T.
JATI Sp. z o.o, Konstantego Brandla 1, 30-732 Cracow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5604/01.3001.0053.8663
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-258d3332-e5ff-4127-b5b7-f6b1454688ae
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.