10. Koczot A., Brzeski M.: Przegl. Gast., 1983, 4, 29.
11. Kołodziejska I.: The proteins of squid meat. 31th European Meeting of Meat Research Workers, Albena, Bulgaria 1985, Vol. 1, 175.
12. Lastarria T., Świniarska J.: Study on dynamic process of freezing and thawing fish mince. IIR-XVIth International Congress of Refrigeration, Paris 1983, Proceedings, Vol. III, 725.
13. Miler K., Kołakowska A., Czerniejewska-Surma B., Sznajdrowska W.B.: Nahrung; 1983, 27, 403.
14. Sadowska M., Naczk M., Sikorski Z.E., Zimińska H.: Journal of Texture Studies, 1982, 13, 371.
15. Sokołowska A., Mikstacka K.: Biuletyn Informacyjny Centralnego Laboratorium Przemysłu Rybnego, 1984, 4, 1.
24. Zimińska H.: Protein recovery from fish wastewaters. Proceedings of the 5th International Symposium on Agricultural Wastes. American Society of Agricultural Engineers, Chicago 1985, 375.