Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2021
Tom
---
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Temperatura w sklepie mięsnym i wyzwania z tym związane
(
Godlewska K.
)
artykuł:
"Nowe zaplecze badawcze UWM w Olsztynie szansą rozwoju inteligentnej specjalizacji województwa warmińsko-mazurskiego - żywność wysokiej jakości"
artykuł:
Ozon dezaktywuje koronawirusa SARS-CoV-2 w pomieszczeniach
(
Ignatowicz S.
)
artykuł:
Przedstawiciel handlowy 4.0
artykuł:
Convenience grill po raz pierwszy w Polsce
artykuł:
Nie karmić robotów!
(
Kakiet-Springer E.
)
artykuł:
Biodegradowalne tworzywo - ecovio®
artykuł:
Roboty i automatyzacja zdobywają handel
artykuł:
GK GOBARTO podsumowuje I kwartał 2021 r.
artykuł:
Wybrane aspekty wentylacji hal produkcyjnych w zakładach mięsnych
(
Panasiewicz M. K.
,
Rozylo R.
)
artykuł:
Zachowanie łańcucha chłodniczego w przetwórstwie mięsa
(
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak W.
)
artykuł:
Pozyskiwanie oraz charakterystyka jakości mięsa krokodyla
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Kienig A.
)
artykuł:
Czy zawsze DNA drobiowe w produkcie wieprzowym oznacza zafałszowanie produktu?
(
Borek P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.