PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 25 | 2 |
Tytuł artykułu

Wpływ procesu przemiału na zawartość witaminy E w mąkach pszennych i żytnich

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The influence of the process of grinding onthe content of vitamin E in wheat and rye fluor
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
25
Numer
2
Opis fizyczny
s.159-169,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-24b89aea-2408-4870-9f4e-b931bec71ff8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.