PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 25 | 2 |

Tytuł artykułu

Wpływ procesu przemiału na zawartość witaminy E w mąkach pszennych i żytnich

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The influence of the process of grinding onthe content of vitamin E in wheat and rye fluor

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

25

Numer

2

Opis fizyczny

s.159-169,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-24b89aea-2408-4870-9f4e-b931bec71ff8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.