Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2016
|
279
|
Tytuł artykułu
Wpływ czasu przechowywania na zmiany liczby ndtlenkowej i anizydynowej mrożonych ziemniaczanych produktów smażonych
Autorzy
Kobus-Cisowska J.
,
Kmiecik D.
,
Kulczynski B.
,
Gandecki G.
Warianty tytułu
EN
Influence of storage time on peroxide and anisidine value changes of fried and frozen potato products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
produkty mrozone
produkty skrobiowe
tluszcz
analiza jakosciowa
przetwory ziemniaczane
produkty smazone
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2016
Numer
279
Opis fizyczny
55-63,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kobus-Cisowska J.
Katedra Technologii Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Kmiecik D.
Katedra Technologii Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Kulczynski B.
Katedra Technologii Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Gandecki G.
Katedra Technologii Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-24a3c57a-ee7c-4d06-9484-ec66796ca851
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.