Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
07
|
Tytuł artykułu
Praca w kuchni to mój styl życia. Rozmowa z Tomaszem Leśniakiem, Szefem Kuchni, który od 10 lat gotuje dla reprezentacji Polski w piłce nożnej o tym, co ważne jest w jego życiu i spełniających się właśnie marzeniach rozmawia Beata Marcińczyk
Autorzy
Marcinczyk B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Lesniak Tomasz wywiad
kucharze
restauratorzy
sposob zywienia
sportowcy
pilkarze
kadra narodowa
plany zawodowe
restauracje
Krakow
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
07
Opis fizyczny
s.12-13,fot.
Twórcy
autor
Marcinczyk B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-248be57a-f019-4449-9613-c4db1c82e664
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.