Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2004
Tom
13/54
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Comparative analysis of the susceptibility of selected muscles of Pietrain, Duroc and Polish Large WhitexPolish Landrace pigs to massage-induced changes
(
Sobczak M.
,
Lachowicz K.
,
Czarnecki R.
,
Gajowiecki L.
,
Klemke A.
,
Zochowska J.
)
artykuł:
Influence of the fatteners' sex on the carcass traits and fatty acid composition in loin
(
Tuz R.
,
Koczanowski J.
,
Klocek C.
,
Migdal W.
)
artykuł:
Results of meat quality and technological suitability assessment of fatteners obtained from mating naima sows with P-76 boars
(
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
)
artykuł:
Microecosystem of the large intestine as a target-place for probiotics and prebiotics used as functional compounds of diet - a review
(
Biedrzycka E.
)
artykuł:
Effect of dietary carbohydrate source and type on the concentrations of lipolysis-enhancing hormones in rats
(
Friedrich M.
)
artykuł:
Effect of the addition of corn oil and alpha-tocopherol acetate in feed on the histochemical profile of m. longissimus lumborum of fatteners
(
Migdal W.
,
Wojtysiak D.
,
Pasciak P.
,
Barowicz T.
,
Pieszka M.
)
artykuł:
Microstructure, thermal properties and susceptibility of the high amylose wheat starch to enzymatic hydrolysis: a new material for resistant starch (RIII) production
(
Wasserman L. A.
,
Kiseleva V. I.
,
Schiraldi A.
,
Blaszczak W.
,
Fornal J.
,
Sotnikova E. V.
,
Gapparov M. M. G.
,
Yuryev V. P.
)
artykuł:
Correlation between meat water-soluble protein content and carcass and meat quality traits in fatteners differing in meatiness
(
Karamucki T.
,
Kortz J.
,
Rybarczyk A.
,
Gardzielewska J.
,
Jakubowska M.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
,
Otolinska A.
,
Szaruga R.
)
artykuł:
Antagonistic activity of Lactobacillus acidophilus bacteria towards selected food-contaminating bactera
(
Klewicka E.
,
Libudzisz Z.
)
artykuł:
Application of artificial neural networks for modelling pea protein hydrolysis by trypsin
(
Bucinski A.
,
Karamac M.
,
Amarowicz R.
)
artykuł:
Determination of food protein quality by a new biological approach. II. Identification of the order of limiting amino acids and extent of their deficit in pea protein by an amino acid removal technique
(
Pysz M.
,
Pisulewski P. M.
)
artykuł:
Rheological properties of freeze-dried wheat starch/galactomannan gels
(
Juszczak L.
,
Fortuna T.
,
Witczak M.
,
Dymel A.
)
artykuł:
Influence of pH1 of fatteners' musculus longissimus lumborum on the changes of its quality
(
Florek M.
,
Litwinczuk A.
,
Skalecki P.
,
Topyla B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.