PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 25 | 1 |
Tytuł artykułu

The effect of diets including gluten-free bread on content of calcium and magnesium in rats with deficiencies of these elements

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
25
Numer
1
Opis fizyczny
p.21-34,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Institute of Human Nutrition and Dietetics, Poznań University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
  • Institute of Human Nutrition and Dietetics, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego Street 28, 60-637 Poznan, Poland
autor
  • Institute of Human Nutrition and Dietetics, Poznań University of Life Sciences, Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-23e02e04-0468-4b79-98fc-54f65c325959
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.