Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
1976
|
08(171)
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka gorzkiej frakcji peptydów w serze kortowskim
Autorzy
Damicz W.
,
Kostyra H.
,
Zaborniak A.
Warianty tytułu
RU
Kharakteristika gor'kojj frakcii peptidov v kortovskom syre
EN
Characterization of the fraction of bitter peptides in "Kortowski" cheese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1976
Numer
08(171)
Opis fizyczny
s.89-95,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Damicz W.
Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Kostyra H.
Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Zaborniak A.
Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-236b9f2d-c3a2-4a10-b607-20c6aaf8b8b5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.