Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2017
Tom
71
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Wybrane zastosowania dwutlenku węgla w przemyśle spożywczym
(
Janiszewska-Turak E.
,
Sierszak D.
,
Hankus M.
,
Palacha Z.
)
artykuł:
Raki słodkowodne w Polsce - potencjał surowcowy, wartości odżywcze, aspekty technologiczne
(
Smietana N.
,
Panicz R.
,
Smietana P.
)
artykuł:
Co jeść, by dłużej cieszyć się młodością?
artykuł:
Przemysł rolno-spożywczy w Deklaracji Państw Grupy Wyszehradzkiej
(
Chylek E.
)
artykuł:
Detekcja niepożądanych elementów metalowych w produktach spożywczych
(
Rzasa M.
)
artykuł:
Cyfryzacja łańcucha dostaw. Wspólne platformy integracyjne
(
Osmolski W.
)
artykuł:
Ryby jako źródło narażenia człowieka na rtęć
(
Cwiela-Drabek M.
,
Rogala D.
,
Hajok I.
,
Dziubanek G.
)
artykuł:
Ilościowe i jakościowe zmiany w konsumpcji żywności w Polsce
(
Swietlik K.
)
artykuł:
Przeżywalność bakterii probiotycznych suszonych rozpyłowo w skali ćwierćtechnicznej
(
Krawczynska W.
,
Sobecka K.
,
Mizielinska M.
,
Fedorowicz A.
,
Bartkowiak A.
,
Odrzywolska J.
,
Kielczewski D.
)
artykuł:
Wybrane punkty ryzyka transportowanych produktów żywnościowych. System bezpieczeństwa
(
Sokolowski G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.