Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1982
|
36
|
3
|
Tytuł artykułu
Energochłonność produkcji gastronomicznej (I)
Autorzy
Biedrzycki K.
,
Neryng A.
,
Wojdalski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
produkcja gastronomiczna
energochlonnosc
zuzycie energii
wyniki badan
Wielka Brytania
Stany Zjednoczone
Polska
zaklady gastronomiczne
zywienie zbiorowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1982
Tom
36
Numer
3
Opis fizyczny
s.9-11,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Biedrzycki K.
autor
Neryng A.
autor
Wojdalski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-231f684a-fcd6-4e52-bad3-076502bcbb34
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.