PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2007 | 04 |

Tytuł artykułu

Żywienie jako czynnik ograniczający zakażenie żywności bakteriami Salmonella

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

04

Opis fizyczny

s.12,18,fot.

Twórcy

autor
  • Katedra Żywienia Zwierząt i Paszozawstwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-231d0372-cbfc-463c-ad4c-718bb4e69b06
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.