PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2007 | 04 |
Tytuł artykułu

Żywienie jako czynnik ograniczający zakażenie żywności bakteriami Salmonella

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Numer
04
Opis fizyczny
s.12,18,fot.
Twórcy
autor
  • Katedra Żywienia Zwierząt i Paszozawstwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-231d0372-cbfc-463c-ad4c-718bb4e69b06
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.