PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2014 | 21 | 01 |
Tytuł artykułu

Produkty drobiowe jako żywność funkcjonalna: modyfikacja składu tłuszczu żółtka jajka i mięsa drobiowego

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Poultry products as functional food: fatty acids modification in egg yolk and meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
21
Numer
01
Opis fizyczny
s.6-8,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności, Polska Akademia Nauk w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-230d36c6-0f07-492f-8a74-455ff1802f97
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.