Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1970
|
21
|
4
|
Tytuł artykułu
Skażenia radioaktywne niektórych produktów żywnościowych
Autorzy
Krauze S.
,
Wozniak J.
,
Swiatek E.
,
Klimkowska B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Radioaktivnoe zarazhenie nekotoryh piszevyh produltov
EN
Radioactive contamination of some food products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
produkty spozywcze
skazenia radioaktywne
badania naukowe
zywnosc
radioaktywnosc
mleko
maka
sery
jaja kurze
salata
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1970
Tom
21
Numer
4
Opis fizyczny
s.365-372,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krauze S.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
Wozniak J.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
Swiatek E.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
Klimkowska B.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-230ac25e-77e7-48a9-91f1-d9306cff291b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.