Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2013
|
61
|
07
|
Tytuł artykułu
Mleko i jego pochodne w produkcji pieczywa
Autorzy
Slowik E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
pieczywo
wypiek pieczywa
dodatki do zywnosci
mleko
przetwory mleczne
mleko w proszku
serwatka
sklad chemiczny
bialka serwatkowe
koncentraty bialek serwatkowych
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
07
Opis fizyczny
s.18-20,tab.,fot.
Twórcy
autor
Slowik E.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-22ff2d80-3dc6-4562-a9a9-c1cd69c807af
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.