Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2011
|
65
|
09
|
Tytuł artykułu
Tłuszcze od podszewki. Tłuszcze utwardzone w produktach na polskim rynku
Autorzy
Zbikowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tluszcze jadalne
zywienie czlowieka
tluszcze utwardzone
izomery trans
izomery cis
dieta
zdrowie czlowieka
zywienie racjonalne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
09
Opis fizyczny
s.11,14,rys.
Twórcy
autor
Zbikowska A.
Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-22b56b9f-5144-4460-872a-f891f1850a81
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.