Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2023
Tom
73
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Grain of hybrids between spelt (Triticum spelta l.) and bread wheat (Triticum aestivum l.) as a new raw material for breadmaking
(
Wiwart M.
,
Szafranska A.
,
Suchowilska E.
)
artykuł:
Is it possible to produce carrier-free fruit and vegetable powders by spray drying?
(
Baranska A.
,
Jedlinska A.
,
Samborska K.
)
artykuł:
Optimization of lycopene extraction from tomato pomace and effect of extract on oxidative stability of peanut oil
(
Tran D. T.
,
Nguyen L. T. H.
,
Nguyen C. N.
,
Hertog M. L. A. T. M.
,
Nicolai B.
,
Picha D.
)
artykuł:
Formulation of a ready-to-cook soup mix using microencapsulated protein hydrolysate obtained from pink perch by-product
(
Kumari A.
,
Kaushik N.
,
Slizyte R.
,
Khushboo
)
artykuł:
Encapsulation of Lactiplantibacillus plantarum and beetroot extract with alginate and effect of capsules on rheological properties and stability of an oil-in-water emulsion model food
(
Bautista-Villarreal M.
,
Castillo Hernandez S. L.
,
Uriarte S. L.
,
Gonzalez M. P. B.
)
artykuł:
Sensory characteristics and consumer liking of basil syrups (Ocimum basilicum L.) in different sensory settings
(
Ervina E.
,
Bryani K.
,
Nur Fibri D. I.
,
David W.
)
artykuł:
Physicochemical properties, antioxidant capacity, and consumer acceptability of ice cream incorporated with avocado (Persea americana Mill.) pulp
(
Moolwong J.
,
Klinthong W.
,
Chuacharoea T.
)
artykuł:
Effect of extrusion on the functional properties and bioactive compounds of tamarind (Tamarindus indica L.) shell
(
Aguilar-Avila D. S.
,
Martinez-Flores H. E.
,
Morales-Sanchez E.
,
Reynoso-Camacho R.
,
Garnica-Romo M. G.
)
artykuł:
Discrimination of selected cold-pressed and refined oils by untargeted profiling of phase transition curves of differential scanning calorimetry
(
Islam M.
,
Montowska M.
,
Fornal E.
,
Tomaszewska-Gras J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.