Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2023
|
28
|
1
|
Tytuł artykułu
Elemental composition and nutritional characteristics of spelt flours and wholemeals
Autorzy
Sinkovic L.
,
Toth V.
,
Rakszegi M.
,
Pipan B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2023
Tom
28
Numer
1
Opis fizyczny
p.27-39,ref.
Twórcy
autor
Sinkovic L.
Crop Science Department, Agricultural Institute of Slovenia, Hacquetova ulica 17, SI-1000 Ljubljana, Slovenia
autor
Toth V.
Cereal Breeding Department, Centre for Agricultural Research, Martonvasar, Hungary
autor
Rakszegi M.
Cereal Breeding Department, Centre for Agricultural Research, Martonvasar, Hungary
autor
Pipan B.
Crop Science Department, Agricultural Institute of Slovenia, Ljubljana, Slovenia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2022.27.4.2358
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2251280f-10c3-4792-836a-f9e2568a3149
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.