PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1986 | 37 | 6 |
Tytuł artykułu

Produkty przemian chlorku chlorocholiny (CCC) w owocach pomidorów, po zagęszczeniu i po wysuszeniu

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Products of chlorocholine chloride (CCC) metabolism in tomatoes after concentration and after drying
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
37
Numer
6
Opis fizyczny
s.505-511,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Biologii Roślin Warzywnych, Instytut Warzywnictwa w Skierniewicach, Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-224b1825-f66e-4f31-b7b1-fc4b0e20a71f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.