Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2005
Tom
08
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
An attempt at assessing feeding habits of 24-hours energy balance of selected population of young kayakers
(
Hyzyk A. K.
,
Romankow J.
,
Pawlaczyk-Wroblewska E.
)
artykuł:
Influence of the Fe and Cu presence in tea extracts on antioxidant activity
(
Gramza A.
,
Wojciak R. W.
,
Korczak J.
,
Hes M.
,
Wisniewska J.
,
Krejpcio Z.
)
artykuł:
Hemicellulase supplementation of regular and hybrid rye grain mashes for ethanol fermentation
(
Czarnecki Z.
,
Nowak J.
)
artykuł:
The possibility of using Lactobacillus fermentum strains of human origin as protective cultures in soft cheese
(
Modzelewska-Kapitula M.
,
Marin-Iniesta F.
)
artykuł:
Feruloylated arabinoxylans as potential beer antioxidants
(
Szwajgier D.
,
Pielecki J.
,
Targonski Z.
)
artykuł:
Feasibility study of quality improvement of wiener type sausages produced with blood plasma
(
Krysztofiak K.
)
artykuł:
Influence of oil substitution by inulin on the headspace concentrations of carvone and limonene released from caraway preparations
(
Bortnowska G.
)
artykuł:
Air oxidation of potato starch over zinc (II) catalyst
(
Gumul D.
,
Gambus H.
,
Gibinski M.
)
artykuł:
Glass transition in food industry – characteristic properties of glass transition and determination techniques
(
Otles S.
,
Otles S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.