Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1987
Tom
13
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Physical properties of triticale starch. Part II. Water binding capacity and solubility of starch
(
Gambus H.
,
Fortuna T.
,
Nowonta A.
,
Palasinski M.
)
artykuł:
Triticale in malting
(
Antkiewicz P.
)
artykuł:
Yellow pea (Pisum sativum) and its products as a source of natural antioxidants. Part II. Changes antioxidant prperties of peas due to thermal and mechanical treatment
(
Grzeskowiak B.
,
Pazola Z.
,
Gogolewski M.
)
artykuł:
Instrumental method of firmness measurements in tomatoes to be harvested mechanically
(
Dobrzycki J.
,
Barylko-Piekielna N.
,
Michalska A.
)
artykuł:
Yellow pea (Pisum sativum) and its products as a source of natural antioxidants. Part I. Model investigations of antioxidant properties of peas
(
Grzeskowiak B.
,
Pazola Z.
,
Gogolewski M.
)
artykuł:
Cellulose utilization ability in Trichosporon cutaneum
(
Oberman H.
,
Stobinska H.
)
artykuł:
Radiation pasteurization of bovine blood plasma. II. Effect of dose on functional prperties of spray dried preparation
(
Uchman W.
,
Konieczny P.
,
Zabielski J.
,
Fiszer W.
)
artykuł:
Physical properties of triticale starch. Part III. Determination of flow curves of triticale starch pastes
(
Gambus H.
,
Fortuna T.
,
Nowonta A.
,
Palasinski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.